Over B&B ‘t Gemeentehuis

gemeentehuis biervliet

Gebouw vol geschiedenis

Nadat het oude gemeentehuis van Biervliet (in de Kerkstraat) in maart 1945 door onvoorzichtigheid van Engelse militairen in vlammen is opgegaan, is dit pand op de markt in 1954 in gebruik genomen. Het nieuwe stadhuis is een ontwerp van het architectenbureau Rothuizen-’t Hooft. In de voorgevel bevinden zich drie gedenkstenen van de Veerse kunstenaar Philip ten Klooster. In het trapportaal is een gezandstraald raam ter herinnering aan de bevrijding van 1944. Het gebouw deed dienst als gemeentehuis tot 1 april 1970 (na de herindeling van de gemeentes) en is sindsdien in gebruik geweest als postkantoor, politiebureau, bedrijfspand en woonhuis.

En nu een B&B!

In 2021 hebben wij, Sandra en Pierre, het pand gekocht met als doel erin te wonen maar daarnaast 2 mooie B&B kamers te maken om te verhuren.
Begin 2022 zijn we begonnen met de verhuur en het gaat goed. We zijn zelfs al door bedandbreakfast.nl gecertificeerd met 4 tulpen!

Er is een strandkamer en een boskamer. Dit omdat de Bed & Breakfast precies tussen het Braakmanbos en de prachtige stranden van West Zeeuws Vlaanderen ligt. Een ideale ligging om de omliggende polders, natuur, kust en leuke dorpjes te ontdekken.

Wij nodigen jullie van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze Bed & Breakfast in Biervliet, ’t Gemeentehuis.

IMG-20220704-WA0021
theetuin

Theetuin 't Gemeentehuis

Sinds het voorjaar van 2022 is er ook een theetuin bij de B&B waar we u kunnen voorzien van een heerlijk kopje koffie of thee met vers gebakken taart en gebak! De theetuin heeft 12 verschillende soorten losse thee waaruit u kunt kiezen. Bovendien is er ook altijd iets fris verkrijgbaar om de dorst te lessen!

Kijk voor openingstijden en meer informatie op onze Theetuin Biervliet pagina.

Tot rust komen aan de Zeeuwse kust

Boek een kamer bij B&B ’t Gemeentehuis en geniet van een zorgeloos verblijf en de schoonheid van Zeeuws-Vlaanderen