Theetuin ’t Gemeentehuis

Theetuin Biervliet

In de tuin van de B&B vindt u Theetuin ’t Gemeentehuis. De tuin is toegankelijk via het hek aan de straatkant. Er zijn verschillende zitjes in de tuin voor maximaal 20 personen.

De theetuin heeft 12 verschillende soorten losse thee waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk is er ook koffie, fris en vers gemaakte ice tea verkrijgbaar.

Tijdens openingsdagen wordt er verse taart gebakken. Bij het bakken wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vooral suikervrij en natuurlijk mag de verse appeltaart niet ontbreken.

Openingsdagen: Op het moment is de theetuin gesloten. 
In het voorjaar gaan we weer open. 

Andere dagen en groepen op aanvraag. Voor meer info: 06-28237349 of via info@gemeentehuisbiervliet.nl

RouTerneuzen

Theetuin ’t Gemeentehuis participeert in het arrangement: RouTerneuzen;

Dit arrangement is te boeken via portaalvanvlaanderen.nl

Ontdek het maritieme hart en de omgeving van de bijzondere havenstad Terneuzen. Je start deze middag met een lunch bij ’t Zusje en stapt daarna op een e-chopper. Eerst maak je een korte tussenstop bij het Portaal van Vlaanderen en bezoek je het informatiecentrum. Vervolg je route langs de Braakman richting Biervliet en meer aan bij Theetuin
 ’t Gemeentehuis op de Markt. Je wordt daar hartelijk ontvangen met koffie/thee en huisgemaakt appelgebak. Vervolg de route door de polders en het bos weer richting Terneuzen en ga voor anker bij ’t Zusje; de eindbestemming. Ongetwijfeld met een lading aan nieuwe kennis en ervaringen.
Meer info: https://www.portaalvanvlaanderen.nl/routerneuzen-1/   

theetuin biervliet